Uitbelservice van FlexiBel

Wij werken met veel aandacht voor uw klanten/prospects en kunnen ervoor zorgen dat er een goede band tussen u en uw (toekomstige) relaties ontstaat. Zij zullen hierdoor niet merken dat ze door een extern bedrijf worden benaderd.

Dit benadrukken we ook door middel van het meezenden van uw eigen telefoonnummer of van een voor u speciaal aangevraagd telefoonnummer. Het grote voordeel hiervan is dat de gecontacteerden ook terug kunnen bellen. Natuurlijk kunnen wij vervolgens ook deze inkomende telefoontjes voor u beantwoorden en zo bijvoorbeeld direct een afspraak voor u inplannen.

  • geen minimale afname
  • geen opstartkosten.
  • kleiner belactie mogelijk
  • Een persoonlijk terugbelnummer

 

Heeft u een bepaald budget dan maken we samen met u een planning om zo het belschema vast te stellen. U weet dan precies waar u aan toe bent en u komt niet voor vervelende verrassingen te staan. Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare en betrokken partner voor uw klantenbeheer dan moet u bij Flexibel zijn.

Bel ons voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak. Natuurlijk kunt u ook onze brochure downloaden.

download onze brochure

Stuur FlexiBel een mailtje

We lezen altijd (en snel!) onze mail. Laat ons weten wat u denkt en stuur ons een mailtje

Niet leesbaar? Verander code captcha txt