antwoordservice van FlexiBel

Voor veel bedrijven en ZZP’ers is het een hele opgave om altijd telefonisch bereikbaar te zijn. Vaak laten werkzaamheden het niet toe om zelf de telefoon op te nemen. En voor het aannemen van een telefoniste/receptioniste is meestal geen ruimte. De antwoordservice van Flexibel in Beverwijk is een goed en betaalbaar alternatief voor een full-time telefoniste. Flexibel zorgt ervoor dat uw klanten altijd persoonlijk te woord worden gestaan. Voor de beller zal het lijken alsof u uw eigen receptioniste in dienst heeft. En dat voor maar een fractie van de kosten van een eigen telefoniste.

‘Persoonlijk’ is het sleutelwoord bij Flexibel.

Graag leren we u en uw bedrijf persoonlijk kennen zodat we uw bellers ècht te woord kunnen staan. Dat is een heel groot verschil met de enorme call-centers die vaak ver weg gevestigd zijn. Flexibel werkt met een klein team waardoor uw klanten steeds contact hebben met dezelfde receptionistes. Op hun beurt herkennen onze medewerkers uw contactpersonen al snel waardoor een persoonlijk gesprek mogelijk wordt

De beller zal het idee hebben dat wij daadwerkelijk bij u in het pand zitten.

U kunt zelf bepalen wanneer Flexibel de telefoon voor u aanneemt. Neemt u graag zelf de telefoon op wanneer u in de gelegenheid bent of heeft u liever de hele dag uw handen vrij? De mogelijkheden zijn onbeperkt. U kunt van moment tot moment bepalen wanneer u ons inzet. Bent u even onbereikbaar door een bespreking van een uurtje of zit u een paar weken in het buitenland? Flexibel is direct beschikbaar wanneer u het nodig heeft.

Bij Flexibel heeft u al een persoonlijke telefoniste vanaf €27,50 per maand.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak 0251-860227

Van alle ontvangen telefoongesprekken ontvangt u een samenvatting met alle gegevens van het gesprek in uw e-mailbox. We kunnen zelfs afspraken in uw agenda plannen als u dat wenst*.

Bellen met VoIP

Flexibel werkt zelf met VoIP (Voice over Internet Protocol) maar kan ook uw telefoon aannemen als u beschikt over een analoog toestel. Als u een VoIP-toestel heeft of aanschaft, zijn alle doorschakelingen naar Flexibel GRATIS.

Als u geen VoIP–toestel of alleen een mobiele telefoon heeft, kunt u met *21* direct naar Flexibel doorschakelen. Met *61 * kunt u zelf bepalen hoe lang de telefoon eerst bij u overgaat alvorens naar Flexibel door te schakelen. Voor alle doorschakelcodes kunt u kijken op www.telefoon-doorschakelen.nl/toesteldoorschakelen/

download onze brochure

Stuur FlexiBel een mailtje

We lezen altijd (en snel!) onze mail. Laat ons weten wat u denkt en stuur ons een mailtje

Niet leesbaar? Verander code captcha txt